Olin mennyt päättämään, että ei yhtään uutta käsityöprojektia, ennen kuin entiset on saatettu valmiiksi. Ja tulin vielä sanoneeksi tämän ääneen. Mikähän ihme minuun menikin. Vaikka tiedän kyllä, että oman mukavuuteni nimissä poncho olisi kiva saada jo valmiiksi. Näillä pakkasilla lämpimät vaatteet tulisivat tarpeeseen. Mikähän siinä muuten onkin, ettei niitä villaisia lämpimiä hoksaa tehdä kesällä valmiiksi talvea varten?

Tänään sitten kuitenkin sorruin tekemään helmistä. Päätin kuitenkin kutsua sitä sitten askarteluksi. Näin rakaisin sen pulman, kun pysyin kuitenkin visusti erossa varsinaisista helmikorutöistä.

Tässä pari huovutuskuvaa:

38036.jpg

Tämä Nazca Linesin innoittama kuva on neulahuovutettu akryyliseen kaulahuiviin. Huivi on annettu lahjaksi, enkä ole muistanut kysellä, miten hyvin kuva on pysynyt paikallaan.

38040.jpg

Tämä kuva on silitysrautahuovutettu hahtuvavillan jäännöksistä. Mielestäni erittäin kaunis, mutta käyttötarkoitusta en oikein keksinyt. Taisin kirjanmerkiksi mainita siskolle, jolle annoin tämän ihanuuden joululahjaksi. Ohueksi se jäi ikävä kyllä, kun lahjakiire iski, enkä tehnyt riittävästi kerroksia. Lisäksi silitysrautahuovutuksesta lähtee inhottava haju.

Kuva aihe on tietysti luolamaalausaiheinen, yhdestä tv-ohjelmasta poimittu.